MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU

Vizyon: Bizler öğrencilerimizin bilgili, becerili ve özgüvenli olmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, Liderlik özelliklerin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Başarılarıyla ve davranışlarıyla Atatürk ilke ve devrimlerini korumaları ve yaşatmaları için varız.

Misyon: Bizler okulumuzun eğitim ve öğretimdeki başarısından dolayı örnek bir okul olması, Herkes tarafından model bir okul olarak gösterilmesi, Her geçen gün kendini yenileyerek mükemmele ulaşması, Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir ortam olması, Her türlü yeniliklerden ve teknolojiden yararlanılan bir ortam olması, Öğretmenleri, diğer çalışanları, öğrenci ve velilerinin güven duydukları yardımlaştıkları ve sahiplendikleri bir kurum olması, Eğitim ve öğretimde marka yaratmış bir okul olması için çalışırız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 -11.40 13.00 - 14.30
Isınma: Kömür kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hakkarimevio.meb.k12.tr

Adres - Pehlivan Mahallesi Kırkkonutlar Sitesi Merkez HAKKARİ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kırkkonutlar mevkii

Adres - Pehlivan Mahallesi Kırkkonutlar Sitesi Merkez HAKKARİ

Ulaşım Şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezi